VIZA *ZAPADNI BALKAN

Viza za nekvalifikovanu radnu snagu I pomocno osoblje
"Zakazivanje Termina  u Nemačkoj Ambasadi- Zapadni Balkan!"
Želite da započnete svoju radnu avanturu u Nemačkoj? Ne brinite, mi smo tu da vam olakšamo ceo proces!
Opcija 1:
🚀 Zakazivanje Termina: Naša usluga vam omogućava jednostavno zakazivanje termina u nemačkoj ambasadi, a to je samo prvi korak!
✅ Potvrda Termina: Nakon zakazivanja, obezbeđujemo potvrdu termina, čime vam štedimo vreme i stres.
📝 Izrada Dokumentacije: Naš tim stručnjaka će vam pomoći da pripremite svu potrebnu dokumentaciju - od videks obrazaca do ostalih formulara potrebnih za vaš termin u nemačkoj ambasadi.
Opcija 2 (Napredna):
🌟 Sve iz Opcije 1 +
🏡 Smeštaj: Osiguravamo smeštaj kako biste imali gde da boravite tokom vašeg boravka I rada u Nemačkoj.
🤝 Obezbeđenje Poslodavca: Uz opciju B, mi takođe možemo da vam pomognemo u pronalaženju poslodavca, tako da ne morate da tražite sami.
📃 Priprema Dokumentacije za Konzulat: Bez brige oko formulara - mi ćemo vam pomoći da pripremite sve što je potrebno za termin u konzulatu, uključujući i radni ugovor I Izjavu (Erklärung).
Nema više nervoze i nesigurnosti u vezi vašeg puta ka radu u Nemačkoj. Mi smo tu da vam pružimo svu potrebnu podršku!
Započnite svoju nemačku karijeru sada - kontaktirajte nas da zakazivanje termina postane lakši korak na putu do vašeg novog posla i bolje budućnosti!


Nasa Agencija I njen strucni tim pruza kompletan program profesionalne usluge od registracije tVIZAermina do pomoci pri pronalazenju adekvatnog poslodavca u nemackoj.

Imate pravo da podnesete zahtev za vizu radi zapošljavanja u u nemackoj na osnovu
novu posebne regulative za države Zapadnog Balkana ukoliko želite da radite u Nemačkoj bez nostrifikovane diplome iz Srbije , Bosne I Hercegovine,Crne Gore,Severne Makedonije I Albanijeili ukoliko želite da se bavite delatnošću za koju nije potrebna kvalifikacija.

 
 
 
E-Mail
Anruf
Instagram